## 'नहिं ज्ञानेन सदृश पवित्र मिह विद्यतें' Marathwada Gramin Shikshan Sanstha's

## HUTATMA JAYWANTRAO PATIL MAHAVIDYALAYA

Himayatnagar Dist. Nanded - 431802

## IQAC COMMITTEE Academic Year 2021-22

Sr.No	Name of Member	Designation
1)	Dr.Ujjwala K.Sadavarte	Principal / Chairman
2)	Dr. Dagade G.P.	Coordinator
3)	Dr. Bhadarge S.N.	Member
4)	Dr. Ingle S.L.	Member
5)	Dr. Mane D.K.	Member
6)	Dr. Shaikh Shehnaz	Member
7)	Dr. Pawar L.S.	Member
8)	Dr. Magar D.K.	Member
9)	Mr. Ashish A.Divde	Member
10)	Mr. Yadav M.S.	Member
11)	Mr. Bomble R.B.	Member
12)	Shri. Arun K. Kulkarni (Secretary, MGSS Himayatnagar)	Member From Management
13)	Mr. Harsulkar S.R.	Member From Office
14)	Dr. Wasim Baig	External Member
15)	Mr. Deshpande Uday	Nominee From Stakeholder
16)	Mr. Chayal Gajanan	Nominee From Student

Principacipal

Hutatma Jaywantrao Path Mahavidyalaya
Himayatnagar Tq.Himayatnagar Dist.Nanded